fuckin bastards… only five

humans in the group… and these pricks & twats are of no fuckin use at all… fuck you fuckin assholes & ball lickers with no guts at all:

Sinnemäki, Anni
Andersson, Janina
Alanko-Kahiluoto, Outi
Brax, Tuija
Haavisto, Pekka
Hautala, Heidi
Järvinen, Heli
Pulliainen, Erkki
Tynkkynen, Oras

Olen sanonut tämän aikaisemminkin. Vihreät eivät enää ole mikään vaihtoehto, olisi ‘rehellisempää’, että vihreitä äänestävät hylkäisivät vihreän viikunanlehden ja äänestäisivät suoraan kokoomusta tai keskustaa. Vihreistä on tullut rkp:n kaltainen porvarillinen apupuolue, joka saadakseen yhden perseen hallitukseen myy kaikki periaatteensa. – Jos muistaa Koijärvelle itsensä kahlehtineet, alkaa oksettaa kun näkeekin nämä jakkupukurouvat ja solmioissaan kekkuloivat pukunarrit. No, asia hoitunee sillä, että vihreät tekee ihan itse urpilaiset…

Jää vain yksi ratkaisu, kova kovaa vastaan, jos laki hyväksytään, minä lähden Suomesta – eh heh, heh heh hah hah haa. – Kaikki nämä nettiä koskevat lakiruljanssit ovat järjettömiä an sich, nettiä ei voi sensuroida tai valvoa lailla eikä asetuksilla, se on mahdotonta. Ainoa keino on katkaista koneista nettiyhteydet, poistaa kaikki ulkoiset ja sisäiset tallenusmahdollisuudet ja tehdä tietsikoista taas päätteitä.
Edited: 26.2. aamulla

Advertisements

0 thoughts on “fuckin bastards… only five

  1. Kyllä mää näin isännöitsijänä äänestän jatkosaakin vihreitä, non melekeen ainoa puolue joka yrittää pitää normaalia säällisyyttä arkielämässä, ja syövät ja pitävät kakun, tulevaisuudessa voi sanoa että vastustettiin/puollettiin, kaikkea tehtiin, hallitukseen veto on tuima.

    Ja admin dada hei, niitten uusi puheenjohtaja on kävelevä runoiltama, kollegasi: itse kirjoittaa ja itse sinisalon (veikko) äänellä lausuu – sen ekonomisemmaksi ei mene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s